Fotovoltaică stocată

0
368

Există posibilități de a crea sisteme fotovoltaice care pot acumula energie pentru o utilizare mai frecventă chiar și pe timp de noapte. Ce înseamnă mai exact un sistem fotovoltaic cu stocare? Spusă cu cuvinte simple, o centrală care produce energie electrică acumulată în interiorul casei revarsă pe rețeaua electrică și este vândută în timpul orelor de lumină sau de lumină, și soluția logică la problema pe timp de noapte, atunci când nu există nici o lumină este acumularea în baterie capabil să stocheze curent electric și să satisfacă cererea de energie de noapte-timp. Practic, există două tipuri de stocare fotovoltaică:

Invertor cu stocare-este pentru o plantă care este asamblată în același corp ca invertorul sau convertorul să-l spun cu cuvinte simple. Nu e mare lucru.
schimbările estetice sau adaptarea funcționează pentru că sunt mici. Este folosit în cazul în care există baterii de litiu.
Baterii externe-pentru acumulatori cu plumb-gel sau pentru acumulatori mai ieftini, cu toate acestea mult mai mari, iar cei care necesită intervenții în spațiu și instalare de către profesioniști.

Sistem fotovoltaic cu stocare

Sistemul fotovoltaic cu acumulare este convenabil pentru că ne salvează în primul rând și apoi suntem în afara rețelei și suntem independenți. Panourile solare sunt ideale în zonele izolate unde extinderea liniilor de curent pentru a se conecta la rețeaua de electricitate ar fi prea scumpă. Acestea sunt o soluție convenabilă și eficientă pentru casele izolate din zonele rurale ale țării. Există, de asemenea, posibilitatea de a integra bateriile în sistemele de celule solare, iar acest lucru poate fi utilizat ca stocare a energiei. Bateriile stochează energia colectată de la celulele solare, păstrând-o pentru zile ploioase sau toată noaptea. Sistemele de baterii ale celulelor solare sunt scumpe, iar prețurile variază în general în funcție de mărimea și capacitatea lor. Cu toate acestea, evoluțiile tehnologice conduc la soluții noi și, în cele din urmă, apar cu o mare soluție pentru energia solară în timpul nopții.

De ce să alegem o instalație de stocare solară? În absența unei acumulări de energie electrică, în orele de seară sau de noapte am fi obligați să aprovizionăm doar din rețeaua de electricitate, plătind curentul și pierzând avantajele. Apoi, dacă consumați energie doar sau mai ales noaptea, atunci construirea unui sistem de stocare este pentru voi și este o alegere inteligentă de economisire în anii următori. Ar putea fi o mină de aur adevărată și vei profita din plin de planta ta.Sistem fotovoltaic cu stocare

Vedem toate avantajele sistemelor fotovoltaice.:
Mediu: producția de energie solară nu produce emisii de gaze cu efect de seră. Spre deosebire de energia electrică produsă de centralele electrice pe cărbune sau gaze naturale, panourile solare nu emit poluanți nocivi. Electricitatea produsă de panourile solare nu necesită apă. Singurul combustibil pentru panourile solare este soarele. Nu trebuie să faci a mea pentru cărbune sau gaz natural flaut. După cum arată multe studii, extracția și tăierea sunt extrem de dăunătoare pentru mediu.
Multă energie-energia solară este abundentă și nelimitată. Știați că puteți produce toată energia electrică de care aveți nevoie pentru a alimenta Statele Unite prin crearea de panouri solare într-un singur bloc de 130 de mile de pământ? În loc de un proiect solar mare, puteți alimenta întreaga țară prin simpla instalare a panourilor pe acoperișurile caselor și companiilor.

Independența energetică: cu un sistem de energie solară cuplat cu acumulator de baterii sau generator, puteți obține independența energetică 100% din rețea. Cu o astfel de soluție, puteți fi pornit în timpul întreruperilor de curent cauzate de erori de rețea sau evenimente meteorologice extreme.
Costuri reduse ale electricității: ați putea economisi zeci de mii de euro din costurile electricității prin trecerea la energia solară. Panourile solare durează mai mult de 25 de ani și, cu energie solară, puteți elimina sau reduce substanțial facturile.
Protecția împotriva creșterii ratei de utilitate: cu energia solară, puteți bloca ratele de 20-25 ani, durata tipică de viață a panourilor solare. Utilizatorii au crescut ratele și fac acest lucru în fiecare an.
Generarea de energie silențioasă: panourile solare nu fac zgomot în timp ce generează electricitate. Alte alternative pentru generarea locală de energie electrică, cum ar fi generatoarele de motorină sau de gaze naturale, sunt foarte zgomotoase.
Întreținere scăzută: panourile solare nu au piese în mișcare, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la uzură și lacrimă. În timp ce performanța panoului solar poate fi afectată de praf, ploaie duș ocazional le ține foarte curate, lăsându-vă cu un sistem de generare de energie fără probleme. Dacă sistemul vostru solar conține invertoare, va trebui să le înlocuiți la fiecare 12-15 ani.

Durata: panourile solare durează mult timp: 25 de ani sau mai mult. Majoritatea producătorilor de panouri solare oferă, de asemenea, garanții de producție pentru 25 de ani, care oferă compensații sau echipamente de înlocuire în cazul în care panourile produc mai puțină energie electrică decât se preconiza.
Stimulente de stat: energia solară este obtinerea de sprijin incredibil de la guvernele de stat și locale, oferind reduceri, stimulente fiscale și credite pentru energie solară și pentru a face electricitate chiar mai ieftin.
Creșterea valorii proprietății: studii recente efectuate de Laboratorul Național Lawrence Berkeley (LBNL) au arătat că panourile solare cresc valoarea proprietății.
Metoda de selectare a unui anumit pachet depinde doar de cât de bine cineva, după cum știți, există întrebări, fotovoltaice. În acest fel, în multe orașe sunt încorporate reguli fotovoltaice de colectare a luminii solare. Prin urmare, puteți vedea din ce în ce mai mult în oraș și panouri de fibre de lemn și fotovoltaice, unele dintre ele sunt, de asemenea, utilizate, de exemplu, pentru mașinile de parcare pentru întreținerea urbană. Reguli speciale sursele de energie fotovoltaică introduse și în companii. Acest lucru poate fi folosit pentru a economisi o mare parte din bani. O activitate pentru companii, implicata in introducerea principiilor fotovoltaice in practica, este introducerea, pentru casele de iluminat. .Sistem fotovoltaic cu stocare

Determinarea autonomiei necesare-fotovoltaică cu stocare

fotovoltaică cu stocare-decizia de a achiziționa un sistem de stocare fotovoltaică, implică evaluarea autonomiei necesare pentru nevoile sale. Parametrii care trebuie luați în considerare sunt doi: câtă energie este consumată pe zi și autonomia sistemului, adică numărul de zile fără soare în care sistemul trebuie să fie autonom. Numărul de zile depinde de condițiile meteorologice în zona în care casa este situat, în practică, în cazul în care se poate produce vreme rea prelungită și pentru cât de multe zile.

Sistemele de stocare sunt de două tipuri: sistemul fotovoltaic cu stocare integrată sau modulară. Avantajele unui sistem integrat de stocare sunt ușurința instalării, compactitatea și cel mai mic spațiu al amprentei. Se compune dintr-un invertor fotovoltaic cu baterie atasata. Sistemul modular de stocare oferă posibilitatea de a alege între diferite tehnologii și capacitatea de stocare. În funcție de cerințe, acesta poate fi configurat cu precizie, iar costurile instalației pot fi mai mici decât sistemul integrat de stocare. Distincția dintre cele două tipuri de instalații nu se aplică instalării pe instalațiile existente. În astfel de cazuri, este furnizată o soluție care utilizează o baterie și un dispozitiv de interfață. Consilierea profesioniștilor din sector este esențială pentru a găsi tipul de instalație adecvat situației locuințelor acestora.

Optimizarea autonomiei oferite de un sistem de stocare necesită, de asemenea, alegerea unei iluminări adecvate în interiorul casei. Având în vedere caracteristicile sistemelor fotovoltaice, în cazul în care capacitatea de stocare a energiei este limitată, iluminatul trebuie să aibă o eficiență ridicată și un consum scăzut pentru a profita la maximum de acest tip de energie. Cea mai adecvată este iluminatul cu LED-uri, care oferă astăzi aceeași performanță a becurilor convenționale vechi, dar economisește aproximativ 80% energie și durează mult mai mult. De fapt, 95% din energia consumată de lămpile incandescente este convertită în căldură și nu în lumină, în timp ce LED-urile radiază mai puțină căldură și se transformă în lumină, cea mai mare parte din energia pe care o consumă.

Sisteme fotovoltaice cu acumulare de opinii

Achiziționarea și instalarea unui sistem de stocare fotovoltaică este alegerea perfectă pentru a avea o reducere a costurilor și autonomie energetică. Cumpărătorii beneficiază de o deducere fiscală, valoarea proprietății este reevaluată și este o sursă ecologică de energie regenerabilă. Este important să subliniem faptul că nu este un tip de plantă potrivit pentru toate nevoile. Avize pozitive privind achiziția, soluționarea situațiilor în care consumul depășește 3000 kWh/an și s-a preconizat o creștere a consumului de energie electrică. Dacă există deja un sistem de panouri solare, ar putea fi doar de dimensiune insuficientă și alege pentru a stoca energie nu este soluția corectă. În aceste cazuri, este suficient să se mărească puterea sistemului fotovoltaic.

Evaluarea mărimii corespunzătoare a unui sistem de panouri solare depinde de consumul de energie. De exemplu, o familie cu copii care au un consum zilnic mai mare poate opta pentru un sistem fotovoltaic mai mare. O familie care are mai mult consum pe timp de noapte poate alege un sistem fotovoltaic cu acumulare, pentru a satisface nevoile de auto consum.

Sectorul sistemelor fotovoltaice cu stocare este în continuă evoluție, astfel încât este important să se întrebe înainte de cumpărare. Potrivit unui studiu de piață, tipul de baterii cele mai vândute este de litiu în comparație cu bateriile de plumb, cu un dispozitiv cu sens unic. Bateriile de plumb au un preț mai mic, dar au o durată mai scurtă. Achiziționarea de acumulatori este încă inclusă în bonusul fiscal pentru 2018, asociat cu instalarea unui sistem fotovoltaic sau după efectuarea unei astfel de intervenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here