dimensiuni panouri fotovoltaice

0
955

Ești aici, așa că te gândești sau începând cu planurile pentru panouri solare la casa ta, dar nu ești sigur de dimensiunile în care panourile fotovoltaice sunt vândute?Vestea bună în primul rând: panourile vin în unele dimensiuni aproximativ similare, din cauza dimensiunii celulelor conținute în interior.

Vești proaste: nu există nici o dimensiune fizică exactă pentru fiecare capacitate a panoului.

De asemenea, aș dori să vă dau câteva informații despre panourile solare. Majoritatea celulelor solare sunt făcute din Silicon. Panouri solare, sisteme solare, sau module, sunt compuse din numeroase celule fotovoltaice sunt conectate ca un sandwich între capacul de sticlă de mai sus, și o placă de bază de mai jos și există, de asemenea, ilfatto că întregul panou este înconjurat de un cadru din aluminiu, care a fost ales pentru luminozitate. Panourile solare sunt autorizate să susțină o greutate de 18 până la 19 kg fiecare. Toate capetele panourilor sunt de aproximativ 60 de celule, cu excepția puterii solare, care este de 96. O instalație de tip, una care este mult utilizată, include mai multe panouri conectate împreună într-un array, care ar fi un vector.dimensiuni panouri fotovoltaice

Dimensiuni Panouri Fotovoltaice

Dimensiunea panourilor fotovoltaice depinde și de zona pe care trebuie să o acopere și apoi de alte lucruri pe care voi încerca să le numesc și să le explic. Să vedem care sunt principalele caracteristici la care să ne uităm într-un panou solar și un sistem de acasă.

Lungimea și lățimea – deși lungimea și lățimea variază ușor, cele mai multe dintre companii produc panouri solare în dimensiuni standard, acest lucru este fixat. Dimensiunea tipică utilizată pentru instalațiile rezidențiale este de 165 cm la 100 cm, în timp ce dimensiunea comună pentru aplicațiile comerciale este de 195 cm la 100 cm.
Cea mai mică dimensiune este o măsură ideală pentru proiecte rezidențiale pentru a maximiza spațiul disponibil pe acoperiș. Majoritatea proiectelor comerciale au sute de panouri și, din acest motiv, panoul puțin mai mare este o alegere mai ideală. Puterea soarelui este o excepție de lungime și lățime. Panoul lor rezidențial este de 155 cm la 104 cm, ușor mai scurt și un pic mai larg decât panourile standard.Adâncimea panourilor solare variază, de obicei, de la 3,5 la 4,5 cm, deși în ultima vreme există din ce în ce mai mulți producători care se deplasează la o adâncime de 4,5 cm, luând aceste măsurători ca standard.

Panouri solare greutate-rezidențiale cântăresc aproximativ 18 kg în timp ce panouri fotovoltaice comerciale cântăresc puțin mai mult de 22 kg. Designerii fac întotdeauna o analiză structurală a casei sau a clădirii și apoi continuă pe alte lucruri, cum ar fi stabilirea orientată în moduri care dreptul și înclinația. pentru a calcula dacă un acoperiș suportă greutatea suplimentară a dispozitivului solar. Greutatea panourilor solare poate fi importantă în scenarii în care este necesară consolidarea și nu există acces la cadru.
Numărul de celule solare-celulele fotovoltaice sunt dispozitivul electric care transformă lumina solară în electricitate. Pentru a genera suficientă energie, celulele sunt congiungete într-un panou solar de aproximativ 60 de module pentru standardul industrial pentru panouri rezidențiale mai mare de afaceri de 72 de celule. Puterea soarelui, un lider în eficiența panourilor solare, folosește 96 de panouri celulare. Companiile și designerii, de obicei, se uită atent la numărul de celule fotovoltaice pentru a determina adaptabilitatea cu microinvertoare.
Puterea electrică-pentru puterea de mărimea unei centrale este raportată în wați DC în condiții STC sau PTC. STC sau condițiile standard de încercare reprezintă puterea măsurată în condiții de laborator. STC este cel care utilizează un producător de panouri solare în specificațiile tehnice ale echipamentelor. Cele mai frecvent utilizate panouri solare sunt de 23 până la 275 wați STC DC, în timp ce puterea solară produce plante mai eficiente decât 327 până la 345 wați. Condițiile de încercare PTC sau PV SUA reprezintă puterea în condiții mai „reale”. PTC-ul unui panou solar este de obicei cu 10-15% mai mic decât STC-ul său. Pentru panourile standard, PTC este de obicei între 195 și 247 wați DC.Dimensiuni Panouri Fotovoltaice

Acoperișul tău poate susține un sistem solar?

Înarmați cu cunoștințe despre dimensiunea și greutatea panoului solar, putem calcula cât cântărește un sistem de panouri solare – care, la rândul său, vă poate ajuta să înțelegeți dacă acoperișul Dumneavoastră poate sprijini un nou sistem de panouri solare sau nu.

Într-o instalație solară de 6 kilowați constând din 20 de panouri solare, panourile cântăresc doar aproximativ 360 kg (20 de panouri x 18 kg). Pe baza calculelor noastre de mai sus, știm că același sistem măsoară 352 de metri pătrați, care funcționează la o greutate de aproximativ 1 kg pe metru pătrat. Când includeți proiectarea și asamblarea și alte lucruri în ceea ce privește panourile, greutatea totală va fi mai aproape de 3-4 kilograme pe metru pătrat. Acoperișurile caselor noi pot suporta mult mai mult de 3 kg pe metru pătrat de greutate. Cu toate acestea, dacă aveți un acoperiș mai vechi sau sunt în orice fel îngrijorat în cazul în care acoperișul poate sprijini greutatea suplimentară a panourilor solare, aveți nevoie pentru a vorbi cu profesioniști sau ingineri. Un simplu control al acoperișului poate ajuta la determinarea dacă greutatea suplimentară a panourilor solare este o opțiune validă pentru casa ta.

dezvoltat pe teritoriul Statelor vestice. Cu toate acestea, cei care sunt interesați să monteze diferite tipuri de panouri fotovoltaice și întregul sistem solar să acorde o atenție la ceea ce ea lucrează în prezent în  o serie de companii care se ocupă cu instalarea unor astfel de sisteme. De asemenea, din ce în ce mai des au loc pe teritoriul național, diverșii parteneri sociali, promovează energia solară pentru iluminarea diferitelor clădiri. Chiar și companiile care se ocupă cu instalarea de sisteme fotovoltaice de timp petrecut promoții speciale și încercarea de a aduce astfel de site-uri, cu care puteți obține o mulțime de informații cu privire la aceasta este o măsură a capacității unui sistem fizic (materie) la executarea lucrărilor sau cauza fluxul de căldură.

 

Care acoperișuri sunt potrivite pentru un sistem solar?

Instalarea unui sistem de panouri solare poate fi efectuată utilizând două metode diferite. Panourile solare pot fi poziționate suprapuse și pur și simplu fixați-le pe un acoperiș înclinat. Acoperișul trebuie să fie acoperit cu gresie sau ardezie. Este o metodă recomandată pentru locuințele existente, astfel încât nu există planuri de renovare în viitorul apropiat. Panourile fotovoltaice pot fi, de asemenea, instalate printr-o altă metodă, folosind plăci solare ca material de construcție pentru acoperiș. Prețul trebuie evaluat cu atenție, care nu este printre cele mai convenabile, iar randamentul este mai mic decât metoda anterioară. Scăderea eficienței se datorează faptului că celulele fotovoltaice nu au o ventilație optimă. Acoperișurile plane permit ca lucrările să fie realizate într-un mod simplu și eficiența sistemului solar este mai mare, deoarece ventilația este asigurată. Este necesar să ne asigurăm că panourile solare sunt bine fixate de structură, evitând posibila supraponderală. Cu toate acestea, acoperișul trebuie să aibă o anumită pantă pentru a preveni stagnarea apei de ploaie.

Dacă aveți o parcelă adiacentă casei, puteți trece la instalarea sistemului fotovoltaic în această zonă disponibilă. Acesta necesită un cost mai mic pentru muncă și nu trebuie integrat în casă, cu acoperitoare de acoperiș. Sistemele de mișcare pot fi folosite pentru a urmări automat poziția soarelui. Acest lucru permite o mai mare randament și eficiență. Panourile solare pot fi, de asemenea, aplicate pe pereții casei, dar randamentul este scăzut pentru înclinarea nu este potrivit pentru scopul. Utilizarea de plăci solare integrate în perete este, de asemenea, cu randament scăzut, în timp ce estetic ar fi cea mai bună alegere. Fiecare decizie, privind instalarea unui sistem fotovoltaic, trebuie să se bazeze pe experiența profesioniștilor care pot recomanda cea mai bună soluție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here