Despre noi

Este important să se ia în considerare alte îmbunătățiri acasă, care ar putea fi necesare pentru a se potrivi panouri solare și sistemul de energie pe care le alegeți.

Începeți prin inspectarea acoperișului de către un profesionist pentru a evalua starea și capacitatea de încărcare. Nu orice sistem de acoperiș poate susține noua sarcină prezentată de rețeaua solară, mai ales dacă există deja mai multe straturi de zona zoster de pe acoperiș. În plus, acoperisul acoperișului ar trebui să mai aibă cel puțin încă 10 ani. În caz contrar, învelișul acoperișului ar trebui înlocuit înainte de instalare, deoarece panourile solare nu sunt ușor de mutat o dată la locul lor.

http://www.reeco.roÎn continuare, gândiți — vă la planurile de remodelare pe care le puteți aborda în viitor-în special cele care implică zonele din casa dvs. în cazul în care panourile solare vor locui. Planificați în jurul acestor îmbunătățiri anticipate înainte de instalare pentru a ajuta la menținerea integrității sistemului de energie solară reeco.ro.

Găsiți un instalator calificat

Ca în orice proiect de îmbunătățire a locuinței, doriți să alegeți o companie cu experiență și licențe corespunzătoare în statul dumneavoastră. Fiecare municipalitate are legi și reglementări diferite, astfel încât este mai bine să contactați autoritățile locale pentru a afla dacă există cerințe specifice de acordare a licențelor. Instalatorii ar trebui să aibă cel puțin patru ani de experiență și ar trebui să fie certificate de către Consiliul Nord-American al practicienilor certificați în domeniul energiei (NABCEP). Puteți căuta, de asemenea, Locator instalator certificat NABCEP lui. Deși nu este necesar în fiecare stat, NABCEP oferă o certificare suplimentară pentru profesioniștii din domeniul energiei solare.

De asemenea, ar trebui să solicitați referințe pentru acei clienți care au avut sisteme instalate acum 2-3 ani și asigurați-vă că întrebați despre satisfacția lor generală cu privire la instalarea și capacitatea de răspuns la problemele de corectare.

Ia echipamentul potrivit

Atunci când se selectează un sistem, este important să se înțeleagă că un panou solar produce întotdeauna electricitate atunci când este expus la soare sau la altă sursă de lumină. Acest lucru poate prezenta un pericol de șoc sau electrocutare pentru pompieri, cei care efectuează întreținerea acoperișului și altele. Există mai multe moduri de a „opri” în mod corespunzător electricitatea cu utilizarea de micro invertoare și optimizatori. Aceste dispozitive asigură oprirea rapidă a panoului solar pentru a minimiza pericolul electric.

Ia echipamentul potrivit

De asemenea, în cazul în care sistemul este instalat pe acoperiș, instalatorii trebuie să utilizeze sisteme de montare de înaltă calitate, intermitent și izolanți pentru a preveni apa de la intrarea în casa ta. Sistemele necesită numeroase ancore la acoperiș, și fiecare ar putea deveni o potențială scurgere de acoperiș, dacă nu este instalat în mod corespunzător cu material de înaltă calitate.

În cazul în care estetica sunt importante pentru tine, ați putea dori să ia în considerare panouri care imita aspectul de zona zoster, ferestre și alte detalii arhitecturale pentru integrarea fără probleme în design-ul casei tale. Aceste tipuri de panouri sunt adesea preferate din motive cosmetice, dar pot fi mai scumpe și mai puțin eficiente decât opțiunile tradiționale panou plat.